Notícies
 Tornar a Notícies
  • Acomiadem la Clara Llimona com a Tècnica de Comunicació i Redactora de les Publicacions del MCECC

Acomiadem la Clara Llimona com a Tècnica de Comunicació i Redactora de les Publicacions del MCECC

25.09.20

Després de quatre anys i mig com a Tècnica de Comunicació i Redactora de Publicacions, la Clara Llimona deixa el MCECC per entomar una nova etapa en la seva vida professional. 

Per això, volem agrair-li tota la feina realitzada i desitjar-li molta sort i encerts! Però no us preocupeu, tot i que marxa del seu lloc de feina, la Clara seguirà tenint contacte amb el Moviment i la Revista Estris.  

Ja està publicada l’oferta de feina per trobar una persona que pugui cobrir la vacant de la Clara com a tècnic/a de Comunicació i Publicacions del MCECC. La podeu consultar i, si us interessa, inscriure-us aquí