Notícies
 Tornar a Notícies
  • Primera reunió de curs del Consell Directiu!
  • Comparteix a les xarxes socials

Primera reunió de curs del Consell Directiu!

21.09.20

Els passats 19 i 20 de setembre, va tenir lloc la primera reunió del Consell Directiu del MECCC del curs 2020-2021, on l'Anna Grau va agafar el càrrec d'administradora. Es va celebrar a la Casa de Colònies La Conreria (Tiana), després de finalitzar el primer CRT del curs. 

Es van avaluar els Cursos Residencials i es van valorar els protocols contra la covid-19 en les activitats d'estiu i -en aquest sentit- es va parlar de la manera com afrontar el nou curs. També es van pensar directrius generals i aspectes concrets pel que fa a l’organització de l’equip tècnic del MCECC, l'AGO 2021 o les Trobades Generals. 

Per últim, es va fer un repàs del calendari del curs 2020-2021, de les conselleries, dels àmbits i projectes i del Pla d'Accions 2020. A més, es va fer un recull de propostes de cara al Pla d'Acccions 2021.