Notícies
 Tornar a Notícies
  • Primera reunió per organitzar les trobades del Moviment
  • Comparteix a les xarxes socials

Primera reunió per organitzar les trobades del Moviment

24.09.21

Amb l'inici del curs, els equips del Moviment també comencen a mobilitzar-se. A partir de la setmana vinent, els voluntaris i voluntàries de les diverses comissions del MCECC tornen a activar-se per preparar les diferents activitats que es duran a terme al llarg del curs. Ja hi ha programades diverses reunions per preparar algunes d'aquestes comissions. Per exemple, la que organitza les Trobades, que es reunirà dimarts vinent a la seu de la Facultat (Santaló, 37).

Què implica preparar una trobada?

Dimarts 28 de setembre a les 19:30h s'ajuntaran, per primer cop enguany, els membres que ja estan apuntats a la comissió que prepara tot plegat. En un inici, s'explicarà a fons en què consisteix formar part d'aquest grup de voluntaris, tant de la TrocaJove com de la Trobada de monitors i monitores, així com les cartacterístiques de cada jornada. Serà el punt de partida per formalitzar els equips de treball i començar a dissenyar cada una de les trobades. 

Dimarts, doncs, tens una oportunitat per saber com s'organitzen les trobades i què implica. La millor notícia és que, si vols ajudar a preparar tot plegat però encara no t'has apuntat, encara a hi ets a temps de fer-ho a través del formulari!  

Creem la nova ràdio del MCECC

D'altra banda, si el que et motiva és la ràdio, dijous vinent pots participar de la comissió que està donant forma al nou podcast del Moviment. Aquest nou projecte és una bona oportunitat, entre molts altres, per a tots els monitors i monitores que estudien qualsevol grau de comunicació per practicar i aprendre de la mà d'altres persones del MCECC amb experiència a la ràdio

Envieu tots els dubtes i qüestions que tingueu al respecte a ambits@peretarrers.org o a trobadesmcecc@peretarres.org