Notícies
 Tornar a Notícies
  • Els esplais opinen de les cases de colònies a La Llitera

Els esplais opinen de les cases de colònies a La Llitera

24.09.21

Ara al setembre és moment de fer el balanç de l'estiu. Ens ajuntem l'equip de monitors i monitores i valorem com han anat les activitats. També, alhora, aprofitem per planificar el curs; els grups, el calendari, les excursions... És en aquests moments quan podem tenir en compte el portal La llitera.  

La opinió d'altres esplais, a La Llitera

La llitera és un espai virtual, obert i cooperatiu que recull les experiències viscudes en cases de colònies i albergs en el marc d’activitats dutes a terme pels esplai i agrupaments escolta. Podràs proposar excursions, aconsellar activitats, recomanar indrets de l’entorn, comentar l’estat de les instal·lacions o el servei que ofereixen...

Aprofita les reunions per valorar com ha sigut la vostra estada a la casa de colònies on heu estat aquest estiu. Així mateix, utilitiza el portal per saber com és i què n'opinen altres Centres i Clubs d'Esplai de la casa on esteu disposats a anar en breu