Notícies
 Tornar
  • Gràcies per un Broll diferent!

Gràcies per un Broll diferent!

02.07.20

Malgrat tot, hem fet Moviment! Sota aquest lema vam celebrar, el passat 21 de juny, 'El Broll'.

Una Trobada d'Equips del Moviment que enguany vam haver de celebrar de manera telemàtica degut a la situació sorgida arran de la Covid-19, però que va seguir comptant amb un alt nombre de participants. 

Durant aquesta jornada per agrair i reconèixer la feina feta pels voluntaris i voluntàries del MCECC en aquest any tan enrarit, es va mostrar un vídeo per posar en valor la feina feta durant el curs (i també durant el confinament!) per la comissió de la Trocajove i de la Jornada de Monitors/es, els equips territorials, els consiliaris/es, els àmbits, el Consell Directiu o des de projectes com el de gènere i altres iniciatives del Moviment. 

Han estat un 2n i 3r trimestre ben diferents, i el MCECC ha hagut d'adaptar la seva manera de funcionar, igual que tots els centres d'esplai. Encara que la situació ha estat difícil i dura, hem continuat treballant i hem assolit moltes fites. Això és gràcies a vosaltres i, per això, vam ser tan feliços de poder compartir una estona d’activitats lúdiques i explicar-nos la vivència dels últims mesos per concloure amb un petit vermut telemàtic.