Notícies
 Tornar
  • Última reunió de curs del Consell Directiu!
  • Comparteix a les xarxes socials

Última reunió de curs del Consell Directiu!

26.06.20

El passat 20 de juny es va celebrar la darrera reunió de curs del Consell Directiu del MCECC de forma telemàtica.

Les temàtiques que es van tractar a la reunió van ser diverses. Van parlar dels centres que realitzaran activitat d'estiu i de quina manera el Consell Directiu i el Moviment pot continuar fent acompanyament i donant-los suport, i van valorar el tancament del curs repassant les darreres activitats de finalització com el Broll, el CRT, o les últimes reunions de les comissions. 

També van dedicar part de la trobada a la planificació del proper curs i van fer un repàs del Pla d'Accions i de les altres tasques a tenir en compte de cara al setembre: el Mulla't pel MCECC -la campanya de captació de voluntariat per participar a les diverses comissions-, l'inici de la preparació de les trobades, les primeres reunions del curs, etc.