Notícies
 Tornar
  • Prepareu la vostra activitat amb l'ajuda d'estris.cat!

Prepareu la vostra activitat amb l'ajuda d'estris.cat!

18.06.20

La preparació de les activitats és essencial per assegurar que s'assoleixin els objectius desitjats. 

També per assegurar un desenvolupament natural i ordenat dels aprenentatges, per establir un ambient cohesionador i cooperatiu entre els participants, per a actuar de forma coordinada entre els monitors i monitores, etc. Per a tot això, l'estris.cat us pot donar un cop de mà! 

En aquest diari digital trobareu recursos diversos que us ajudaran a preparar l’activitat d’estiu: especials que narren diverses vivències durant el confinament, articles que parlen de l’adaptació de les activitats segons les normatives i mesures sanitàries, opinió sobre què representa l’eina educativa del quotidià, especials sobre excursions o  vetllades, fitxes de tallers o dinàmiques... 

Un petit tast del que us ofereix estris.cat per a preparar l’estiu: 

A més, també s'ha publicat un monogràfic d'Estris amb materials, reflexions i recursos per aquest estiu 2020.