Notícies
 Tornar
  • Ompliu l’enquesta sobre consum responsable!
  • Enllaços interès Formulari
  • Comparteix a les xarxes socials

Ompliu l’enquesta sobre consum responsable!

12.06.20

Aquest curs 2019-20 l’Àmbit d’Educació per la Justícia Global treballa, tal i com es va aprovar al pla d’accions, el consum responsable.

L’objectiu de l’àmbit és poder oferir als centres un seguit de recursos i materials perquè, els que ho considerin, puguin consumir d’una forma més responsable i ser conscients del seu impacte. 

La idea del recurs és fer un llistat d’accions i recomanacions aplicables i molt concretes per als centres o grups d’esplai. El grup de treball ha tractat de manera individual set temàtiques segons la tipologia de consum: Material, Tèxtil i marxandatge, Alimentació, Energia i subministraments, Economia, Transport i allotjaments i Gestió de residus. 

Per a poder realitzar el recurs, l’Àmbit ha elaborat aquesta enquesta, que com a objectiu saber si els centres fan un consum responsable, la seva realitat i vivència i els seus interessos al respecte. Alhora, el cuestionari també ofereix la possibilitat de poder compartir accions o iniciatives. 

*Aquest projecte compta amb el suport de l'Ajuntament de Barcelona.