Notícies
 Tornar
  • El Pla Estratègic i les activitats d’estiu, temes centrals al darrer CRT del curs
  • Comparteix a les xarxes socials

El Pla Estratègic i les activitats d’estiu, temes centrals al darrer CRT del curs

12.06.20

El passat 6 de juny es va celebrar virtualment el darrer Consell de Responsables Territorials del curs 2019-2020.

Amb més d'una seixantena d’assistents a la trobada, entre els quals hi havia responsables territorials, membres del Consell Directiu i de l’Equip Tècnic i consiliaris/es territorials, el CRT va iniciar amb la benviguda, pregària i l'aprovació de l'acta de la trobada anterior. 

El consell va seguir amb l’exposició del Pla Estratègic del Moviment per als propers 3-5 anys i es va recordar el procés seguit des de la diagnosi inicial fins al moment actual, en el qual es pretén elaborar un document explicatiu per a poder dur a terme la ratificació final per part dels centres. 

Seguidament els responsables territorials van compartir la seva visió respecte com havien viscut l'època de confinament els centres d'esplai a qui representen, amb una especial atenció a les activitats d’estiu, a la finalització del curs d'esplai, i a les necessitats presentades arrel de la crisi sanitària.

En la reunió també es va parlar de la #xarxaMCECC i de com el Moviment està treballant per procurar un suport i acompanyament als centres que volen tirar endavant les activitats d’estiu, però també a aquells que tenen dubtes i inseguretats. Es van intercanviar preguntes i impressions al respecte. 

Per acabar, es va acomiadar i agrair la feina dels responsables que deixen el càrrec i es va encoratjar a seguir cercant persones candidates per fer un relleu. També es va recordar algunes informacions d’altres àrees i grups del Moviment.