Notícies
 Tornar a Notícies
  • Gràcies voluntàries i voluntaris del MCECC!
  • Comparteix a les xarxes socials

Gràcies voluntàries i voluntaris del MCECC!

04.06.20

El proper 21 de juny volem donar les gràcies a tots els equips de voluntariat que treballen perquè el Moviment segueixi ben viu!

Tot i que ens agradaria poder fer aquesta trobada -que anomenem Broll- de forma presencial, la situació actual encara ens obliga reunir-nos telemàticament.

No obstant això, volem agrair més que mai la dedicació i l'esforç de totes les persones implicades -responsables territorials, organitzadors de les trobades, membres dels àmbits i projectes- i sobretot, reconèixer la feina que han realitzat al Moviment tot i la situació excepcional provocada per la covid-19.

Compartirem una estona d’activitats lúdiques, ens explicarem la vivència dels últims mesos i conclourem amb un petit vermut telemàtic. Us convidem a preparar les vostres especialitats per poder-les compartir a través de la pantalla!