Notícies
 Tornar
  • El Consell Directiu es reuneix per parlar de l'estiu
  • Comparteix a les xarxes socials

El Consell Directiu es reuneix per parlar de l'estiu

21.05.20

El passat divendres 8 de maig els membres del Consell Directiu del MCECC es van reunir telemàticament per parlar de la gestió de la crisi de la COVID-19 pel que fa a les activitats d'estiu.

Es va informar als i les integrants de les últimes informacions que es disposaven al respecte, amb l'objectiu d'encarar un treball intens de servei i acompanyament als centres d'esplai, molts d'ells encoratjats, dins de l'excepcionalitat, de poder realitzar casals, colònies o campaments d'estiu amb els infants i joves del centre.

A la reunió també es van valorar les formacions telemàtiques necessàries per a realitzar la presentació de les beques d’estiu i es va revisar l'estat de les inscripcions dels cursos residencials que es faran durant l'agost.

A la reunió també es va evaluar la sessió de presentació del Pla Estratègic realitzada el 7 de maig i l'estat en què es troba cada conselleria. I a destacar, es va parlar de les trobades que el Moviment ha hagut de cancel·lar a causa de la pandèmia (TrocaJove i Jornada de Monitors/es): es va debatre sobre com s'hauria de valorar la feina realitzada i quina seria la millor manera d'aprofitar-la de cara al curs vinent. Per últim, també es van exposar algunes indicacions sobre el Broll, la trobada de voluntaris i voluntàries.