Notícies
 Tornar
  • Treballeu la perspectiva de gènere a l’esplai? Ajudeu-nos amb el recull d’activitats
  • Comparteix a les xarxes socials

Treballeu la perspectiva de gènere a l’esplai? Ajudeu-nos amb el recull d’activitats

07.05.20

Des del projecte de gènere del MCECC, ens agradaria poder fer un recull d'activitats, dinàmiques, reflexions, etc. amb què treballeu la perspectiva de gènere al centre d'esplai.

Per això, demanem a tots els centres i clubs d’esplai que formeu part del Moviment que, si teniu algun tipus de material que hàgiu fet servir o vulgueu fer servir amb els vostres infants i joves en aquest sentit, els compartiu. 

L'objectiu és poder fer un recull de totes aquestes activitats, dinàmiques i reflexions, on es treballi la perspectiva de gènere per tal de poder-les compartir amb tots els centres i clubs d’esplai. Si ens les voleu fer arribar, no dubteu a enviar un correu a ambit@peretarres.org