Notícies
 Tornar
  • Feliç diada confinada de Sant Jordi!
  • Comparteix a les xarxes socials

Feliç diada confinada de Sant Jordi!

23.04.20

Quin dia més estrany avui, sense poder passejar pels carrers del barri o del municipi i remenar les piles de llibres de les paradetes! Què estrany no poder-nos abraçar i regalar-nos roses, i llibres, amb una breu dedicatòria per dir-nos que ens estimem... De ben segur trobarem a faltar tot el que fa especial aquesta, i tan nostra, festa! 

Per no oblidar el que representa aquesta diada, també pels infants i joves, molts centres d’esplai han mantingut la iniciativa #esplaiacasa però en “versió Sant Jordi”. Així doncs han omplert les xarxes socials de propostes d'activitats i dinàmiques en família per a realitzar durant la setmana i poder celebrar Sant Jordi a casa! 

Us presentem algunes de les propostes: 

  • El Centre d'Esplai Casal Riudomenc ens proposa fabricar titelles casolanes representant els personatges de la llegenda de Sant Jordi. Un cop es tenen tots els personatges només cal començar a narrar la història! 
     
  • El Grup d'Esplai La Trepa ens convida a fer volar la imaginació amb qualsevol tipus de creació relacionada amb la diada de Sant Jordi (dibuixos, manualitats, pastissos...). Això sí, la creació ha d'estar acompanyada d'una frase inspiradora sobre la tradició. Amb tot el que rebin en faran un recopilatori!
     
  • El Centre d'Esplai Sescelades ens proposa, entre d'altres, un repte familiar! Conviden les famílies de l'esplai a representar entre tots els membres de la família i de forma creativa la llegenda de Sant Jordi!
     
  • El Centre d'Esplai 0'5 organitza els seus primers Jocs Florals de 4 modalitats: poesia o cançó, pintura, relat breu i teatre o fotografia. Convida els infants i famílies a participar-hi amb la màxima imaginació!
     
  • El Centre d’Esplai La Plaça facilita la possibilitat de regalar un relat o una il·lustració feta per l’equip de monitors i monitores. Tot s’entrega en format digital, és personalitzat i està lliure de viurs