Notícies
 Tornar a Notícies

Emergència climàtica: enquesta per a joves dels diferents moviments de lleure europeus 

16.04.20

Des de la FIMCAP (Federació Internacional de Moviments Juvenils Parroquials Catòlics) estan treballant amb l'objectiu de contribuir en la tasca de sensibilització i incidència política davant les institucions europees en relació amb l'emergència climàtica. 

Després de l'estiu, se celebrarà una cimera amb la joventut de la Unió Europea a Brussel·les i -alhora- la FIMCAP està convidada a la propera Conferència de les Parts sobre canvi climàtic COP26 de Glasgow. Des de Generation Climate Europe, plataforma que s'encarrega d'aplegar els diferents moviments juvenils europeus en qüestió climàtica, es demana combatre eficaçment la crisi climàtica i alhora assolir la justícia climàtica, tant a Europa com a nivell mundial. 

És per aquest motiu que es llença una enquesta per conèixer de primera mà les inquietuds, idees, propostes i opinions d'experts i joves dels diferents moviments de lleure europeus a fi de poder traslladar una imatge més fidedigna als representants que participaran d'aquestes trobades en el nostre nom. 

A continuació, trobareu els enllaços de l’enquesta, que podeu contestar en català o castellà: 

https://www.surveymonkey.de/r/YP77KCX (CAT) 

https://www.surveymonkey.de/r/YNZ79NT (CAST)