Notícies
 Tornar
  • Com treballem la perspectiva de gènere als Centres d’Interès?

Com treballem la perspectiva de gènere als Centres d’Interès?

03.04.20

"Volem que la reflexió sobre la perspectiva de gènere als nostres Centres d’Esplai vagi més enllà del 8 de març!". Així presenta el projecte de gènere del MCECC les seves propostes -que aniran apropant als Centres d’Esplai al llarg del curs- per a treballar la perspectiva de gènere en l’àmbit del lleure. 

Aquest mes, conviden a "reflexionar sobre com podem treballar amb els Centres d’Interès" i us apropen a tots i totes una enquesta perquè la contesteu pensant en algun dels Centres d’Interès que hagueu realitza als vostres Centres d’Esplai. La idea és que, a través d’unes preguntes relacionades amb els rols de gènere en les històries dels Centres d’Interès i una recomanació final en funció de les respostes, pugueu reflexionar sobre com millorar en aquest sentit. Us animeu?