Notícies
 Tornar
  • 'Especial Confinament' a l’Estris.cat per aquests dies excepcionals

'Especial Confinament' a l’Estris.cat per aquests dies excepcionals

03.04.20

En aquests dies excepcionals marcats pel Coronavirus, Estris.cat ha preparat l'especial 'Confinament', un recull de sis articles pensats especialment per ser d'utilitat als lectors i lectores en la situació actual.

Així, entre altres coses, podrem aprendre sobre com gestionar la convivència en família en la situació actual, sobre com fer servir les xarxes socials i el consum d'informació, sobre la necessitat de dedicar temps de reflexió, meditació i silenci a un mateix/a durant aquests dies o sobre com estan vivint els monitors i monitores aquest temps de confinament. 

En concret els articles són els següents: 

Confinalònies, de Juanjo Fernández

Una oportunitat informativa, de Xavi Villalvilla

Què haurem après d'aquest temps?, de Clara Seguí

Un confinament en família, d'Òscar Costa

Confinades i amb el fulard al coll, d'Iris Ortega

A més, d'altra banda, un seguit d'experts escriuen a la secció d'opinió de l'Estris.cat sobre altres temes diversos relacionats amb la gestió de la situació sorgida arran de l'emergència sanitària de la Covid-19. Els articles són:

Com manifesten els infants l’ansietat?, d'Isabel Torras 

Mirar cap endins, d'Enric Benavent

Si tu pateixes, jo també?, de Lisette Navarro-Segura

Noves solidaritats i suport veïnal, de Txus Morata

Un tàndem ben perillós: Coronavirus i pobresa, de Neus Fulladosa