Notícies
 Tornar
  • Apunteu-vos a les ‘Colònies Confinades’ del MCECC!
  • Comparteix a les xarxes socials

Apunteu-vos a les ‘Colònies Confinades’ del MCECC!

03.04.20

Tenint en compte la situació actual sorgida arran del Coronavirus, des del MCECC hem preparat unes Colònies de cap de setmana que es duran a terme al nostre perfil d’Instagram (@esplaismcecc). Aquest dissabte i diumenge, 4 i 5 d’abril, oferirem durant tot el dia (a partir de les 11h del matí i fins ben entrada la nit) activitats online per a tots els infants i famílies, joves, monitors i monitores, etc. que hi vulguin participar. 

Sota el nom de ‘Colònies Confinades’ (i el hashtag #coloniesconfinadesMCECC), també viurem plegats i plegades moments del quotidià que se solen treballar a les Colònies, interactuant en tot moment entre els participants. Tot, vehiculat a través d’un Centre d’Interès que pretén posar en valor principis fonamentals en el món del lleure i que segur poden ajudar la societat en moments com el que vivim actualment. De fet, la idea és que pensem entre tots i totes quina societat volem un cop acabi el confinament i com fer arribar a la resta de ciutadans valors -com la sostenibilitat, la solidaritat o la creativitat- que es conreen des dels Centres d’Esplai.  

 A continuació, trobeu un horari de les activitats per aquest cap de setmana: 

DISSABTE 04/04 

11H.- BON DIA (CANTEM EL BON DIA AMB…)  

11.30H.- PRESENTACIÓ DEL CENTRE D’INTERÈS 

12H.- ACTIVITAT 1 - INICIEM LES COLÒNIES (REPTE+KAHOOT)  

14H.- DINAR (BENEÏM TAULA AMB…) 

18H.- ACTIVITAT 2 - TREBALLEM LA CURA DEL MEDI AMBIENT  

21H.- SOPAR (BENEÏM TAULA AMB…) 

22H.- ACTIVITAT DE NIT- TREBALLEM LA CREATIVITAT I LA IMAGINACIÓ 

23H.- BONA NIT - TREBALLEM ELS HÀBITS SALUDABLES 

DIUMENGE 05/04  

11H.- BON DIA (CANTEM EL BON DIA AMB…)  

12H.- ACTIVITAT 3 - TALLER (COM AGRAÏM LA SOLIDARITAT DELS ALTRES?) 

14H.- DINAR (BENEÏM TAULA AMB…) 

18H.- ACTIVITAT 4 - COM ESTENEM ELS VALORS DEL LLEURE AL NOSTRE ENTORN MÉS PROPER? 

21H.- SOPAR (BENEÏM TAULA AMB…) 

22H.- TANCAMENT CI 

23H.- BONA NIT - TREBALLEM L’EDUCACIÓ EMOCIONAL