Notícies
 Tornar
  • Gestió de la situació sorgida arran del Coronavirus: posposada la TrocaJove2020

Gestió de la situació sorgida arran del Coronavirus: posposada la TrocaJove2020

12.03.20

Com ja sabeu, l’actualitat s’està centrant en la gestió del COVID-19 (Coronavirus). En primer lloc, des del Moviment volem donar-vos un missatge de calma i tranquil·litat, sempre atents a les indicacions que van emetent les autoritats pertinents des del Departament de Treball, Acció Social i Famílies i des del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.

En aquest sentit, la directriu és anul·lar tota mena d’activitats de lleure, com és el cas de la TrocaJove, que s’havia de celebrar aquest 14 i 15 de març a Lliçà de Vall. Com ja sabeu, la trobada ha hagut de ser posposada a l’espera de trobar una altra data en el futur, sempre que els diferents espais on anaven a celebrar-se les activitats estiguin disponibles i el protocol d’actuació així ho permeti.

Pel que fa a la resta d’activitat del Moviment prevista pels pròxims dies -tant ordinària com extraordinària (activitats dels centres d'esplai, reunions, reunions d'àmbits, etc.)- en aquest enllaç podreu trobar les indicacions sobre com actuar. Segons la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya tindran vigència, com a mínim, fins al 30 de març, prorrogable i/o modificable si les autoritats pertinents així ho consideren. 

El text amb les indicacions -redactat pel Consell Directiu del MCECC- s’anirà actualitzant amb les darreres informacions disponibles, sempre a través de la mateixa URL per tal que en tot moment sapigueu com gestionar la situació amb les darreres indicacions de la Generalitat.

En el mateix enllaç trobareu les recomanacions del Departament de Salut de cara a la prevenció del contagi. Podeu consultar més informació a: http://canalsalut.gencat.cat/ca/salut-a-z/c/coronavirus-2019-ncov.

Pel que fa als clubs d'Esplai del MCECC Mallorca i Menorca, el Govern de les Illes Balears també insta a suspendre les activitats amb infants durant els propers dies, per tant les mesures anteriors són aplicables a aquests territoris. 

Des del Consell Directiu i Equip Tècnic, restem a la vostra disposició per qualsevol aclariment. També podeu contactar amb nosaltres a través de secretaria.mcecc@peretarres.org