Notícies
 Tornar a Notícies
  • Viu la Pasqua 2020 amb les propostes del MCECC!

Viu la Pasqua 2020 amb les propostes del MCECC!

05.03.20

S’acosta una data important en el calendari cristià: la Pasqua. Per això, des del Moviment (i, concretament, des de l’Àmbit d’Animació de la Fe) us proposem diferents iniciatives i activitats adreçades als monitors i monitores per a comprendre i celebrar la Pasqua.

Us volem animar a celebrar la Pasqua adaptada als joves, a les noves generacions i a les noves formes d’entendre l’espiritualitat, la mort i la ressurecció de Jesús. Una de les iniciatives de les que podeu participar amb els monitors i monitores, o amb el grup de joves del vostre centre d’esplai, són les celebracions i activitats que organitza la vostra parròquia, arxiprestat o comunitat cristiana.

A banda de crear comunitat amb la vostra parròquia, des del Moviment us presentem diferents iniciatives i activitats: la vivència de la Pasqua a la comunitat de Taizé (França) o la Pasqua Jove organitzada per comunitats jesuïtes són algunes de les diverses estades que se celebraran en les dates assenyalades.

Podreu trobar més informació en aquest enllaç, on us anirem informant de qualsevol novetat en el calendari. 

Bona Pasqua!