Notícies
 Tornar
  • El MCECC engega el Projecte de Gènere aquest 8-M

El MCECC engega el Projecte de Gènere aquest 8-M

05.03.20

Des de fa dos anys, un grup de monitores treballa perquè la perspectiva de gènere sigui present en la tasca del MCECC. Un cop aprovada la seva continuïtat a l’AGO 2020, durant aquest curs, des del Projecte de Gènere treballaran per apropar-vos -a principi de cada mes, a través d’aquest butlletí- un recurs que us sigui útil per a aquest objectiu.

Com a tret de sortida, aquest 8-M (amb motiu del Dia de la Dona Treballadora) emetrem un comunicat a les xarxes socials del Moviment. Un dia abans, dissabte 7 de març, us encoratgem també a començar a seguir la campanya a les xarxes socials i ens feu arribar fotografies de nenes, joves i monitores amb el fulard alçat.

Des del Projecte de Gènere apunten que, en els centres d'esplai, hi ha molta feina a fer en la lluita per la igualtat i -per aquest motiu- es reuneixen de manera periòdica, tot abordant la temàtica des de diferents punts de vista. El projecte està obert a tothom del MCECC, així que us animem a participar a les reunions, tant de manera presencial com telemàtica.

Aprofitem per recordar-vos el número 221 de la Revista Estris (maig-juny del 2018), que porta per títol “Trenquem amb els estereotips de gènere” i pretén aportar continguts per “treballar per la igualtat real” als Centres d’Esplai.