Notícies
 Tornar
  • Èxit de la IV Nit d'Animadors i Animadores de la Fe del MCECC!

Èxit de la IV Nit d'Animadors i Animadores de la Fe del MCECC!

02.03.20

Aquest divendres 28 de febrer, el Temple Expiatori de la Sagrada Família de Barcelona va acollir la 4a Nit dels animadors i animadores de la Fe organitzada per l'àmbit d'animació de la fe del MCECC. Més d'un centenar de joves i monitors/es de 36 centres d'esplai van poder tractar el rol dels animadors i animadores de la fe als seus centres i posar en comú les seves necessitats, reptes, dificultats i recursos a l'hora de treballar la fe. Ho van fer mitjançant cinc tallers diferents segons el nivell d'aprofundiment i fe a partir de la pregunta 'En quin moment vivencial de la fe es troba el teu centre?'. 

Abans, a més, van poder gaudir d'una visita guiada per la basílica durant la qual el rector, Mn. Josep Maria Turull, va recordar que "Gaudí ja volia que la Sagrada Família fes el servei d'animació de la fe". També va haver-hi un moment per a la pregària a la Cripta i la nit es va cloure amb un refrigeri acompanyat d'una actuació musical. 

Així, un any més, l’àmbit d’Animació de la Fe del MCECC ha celebrat amb èxit la seva activitat estrella complint amb els seus objectius: generar i crear espais de debat, reflexió i acció al voltant de l’animació de la Fe en els centres d’esplai. Aquest grup, igual que els altres dos Àmbits del Moviment, està obert a la participació de qualsevol monitor i monitora membre del MCECC i es reuneix de forma mensual. Si esteu interessats/es a participar, escriviu a ambits@peretarres.org.