Notícies
 Tornar
  • Reunió Ordinària del Consell Directiu: Què es va parlar?
  • Comparteix a les xarxes socials

Reunió Ordinària del Consell Directiu: Què es va parlar?

27.02.20

El passat divendres, 21 de febrer, el Consell Directiu del MCECC va celebrar una reunió ordinària a l’Alberg de la Fundació Pere Tarrés del carrer Numància de Barcelona.

En aquesta, es va fer un repàs de l’actualitat del Moviment i es va revisar el Pla de Treball pel 2020. D’altra banda, es va realitzar el  repartiment de tasques al sí del Consell Directiu i en relació a l’activitat dels àmbits.

També es va tractar l’activitat del Moviment durant la Setmana Santa (els Cursos Residencials per monitors/es i directors/es i les Pasqües Joves), es va valorar el Programa Ramon M. Serchs celebrat el passat 14, 15 i 16 de febrer i es van fer les darreres consideracions sobre la IV Nit dels animadors/es de la Fe d’aquest divendres, 28 de febrer.

Per últim van parlar sobre dues de les grans dates al calendari anual del MCECC: la TrocaJove (que serà el proper 14 i 15 de març a Lliçà de Vall) i la Jornada de Monitors i monitores. També va haver-hi un moment dedicat al Broll, la trobada anual d'equips del MCECC.