Notícies
 Tornar
  • El programa Serchs, un temps per aprofundir en vivències, espiritualitat i educació
  • Comparteix a les xarxes socials

El programa Serchs, un temps per aprofundir en vivències, espiritualitat i educació

20.02.20

El passat cap de setmana 14, 15 i 16 de febrer va tenir lloc la segona edició del Programa Ramon M. Serchs al Santuari del Miracle, al Solsonès. Durant el cap de setmana monitors/es i responsables de centres d’esplai que han acumulat una trajectòria al Moviment van trobar-se per experimentar aquesta vivència que vol aprofundir en educació, espiritualitat i acció social.

Com en l’edició anterior la trobada va comptar amb l’equip de Cristianisme i Justícia per preparar les diverses activitats, incloses dins el marc formatiu de creixement personal del Moviment.

Hem pogut parlar amb l’Elisabet Coll, assistent a l’edició d’enguany que explica que es va apuntar a la iniciativa perquè “volia dedicar-me un temps a pensar, a desconnectar de la rutina i agafar forces”. Els participants van tenir l’oportunitat de compartir un espai de discerniment personal sobre el projecte vital i de valors. “Poc a poc vam anar avançant i parlant del present, posant coses a lloc i finalment vam acabar dissenyant un petit full de ruta del camí que volíem seguir”. L’Elisabet també valora en positiu el vincle que es va crear entre els participants, que tot i venir de diferents centres d’esplai i territoris “vam fer un gran equip i el que vam viure va ser únic. Entre nosaltres vam crear un bon clima d’amistat, reflexió i riures.