Notícies
 Tornar

Assignades les places pels cursos residencials de Setmana Santa

20.02.20

El passat dijous, 13 de febrer, des del MCECC vam comunicar-vos per correu electrònic als interessats l’assignació de places pels cursos residencials de Setmana Santa a l’Alberg La Sala (La Pobla de Lillet). Del 4 al 9 d’abril, 115 alumnes (a partir de 18 anys) gaudiran -un any més- d’estades formatives amb l’objectiu d’obtenir la titulació de monitors/es o directors/es de lleure: concretament, es realitzaran tres cursos de monitors/es i un de directors/es.

La matriculació de les persones amb places assignades és fins al 2 de març i s’ha de fer mitjançant l'enllaç d'inscripció que trobareu al PDF que us vam fer arribar per correu electrònic. Després d'això, el proper pas és el lliurament de la documentació dels participants: l’11 de març a la reunió informativa, que és d’assistència obligatòria. 

Aprofita l’oportunitat!

Després d’aquesta primera part presencial i residencial a l’Alberg La Sala durant la Setmana Santa, el curs continuarà amb una part presencial a Barcelona durant els dies 28 de març, 29 de març, 18 d’abril i 19 d’abril (monitors/es) i 21 de març, 22 de març, 28 de març, 29 de març, 18 d’abril i 19 d’abril (directors/es). Posteriorment, hi haurà una part presencial i residencial en una casa de colònies el 16 i 17 de maig (només directors/es) i una part virtual a través de l’Aula Virtual del Curs.

Aprofita l’oportunitat de millorar la teva experiència i coneixement sobre el lleure en el marc d’una casa de colònies amb altres joves del MCECC, ja que aquesta modalitat és exclusiva per a membres de centres d’esplai federats al Moviment. I és que disposar del títol de monitor/a o director/a és un requisit, però cursar-lo amb l’Escola de l’Esplai amb més trajectòria de Catalunya és un luxe!