Notícies
 Tornar
  • Convocat el proper Consell de Responsables Territorials
  • Comparteix a les xarxes socials

Convocat el proper Consell de Responsables Territorials

13.02.20

El Consell Directiu del MCECC ha convocat el proper Consell de Responsables Territorials pel dissabte 7 de març als locals del Centre d’Esplai Cra – Crac de Badalona (c/ Carrer Sant Miquel, 44), a les 9:45h i fins a les 13:30h. Estan convocats també els consiliaris de zona i territori i l’equip de promotors i promotores.

El dia començarà amb una pregària i seguirà amb l’aprovació, si escau, de l'acta del passat Consell de Responsables Territorials. L’ordre del dia també inclou la valoració de l’Assemblea General Ordinària del MCECC (celebrada el passat 1 de febrer), per la qual cosa és necessari haver fet aquesta reflexió prèvia a la reunió, així com també per fer el recull d'idees sobre algunes de les noves accions del Pla d’accions 2020 (La Llitera, Banc de recursos, Projectes i Cursos residencials).

A més, es realitzarà una dinàmica en relació a la #XarxaMCECC per enfortir entre tots i totes la xarxa territorial del Moviment. De fet, d'aquesta manera es tancarà la iniciativa i -fins aleshores- caldria aprofitar les reunions territorials per fer una activitat (dinamitzada, en aquest cas, pels Responsables territorials) perseguint aquest objectiu. 

D'altra banda, al CRT del 7 de març es farà una altra dinàmica -per part de la conselleria de formació- per fer arribar als centres d’esplai en relació a les Necessitats Educatives Especials a l’equip de monitors i monitores. 

Per últim, es parlarà de les trobades Generals del MCECC aquest 2020: La Jornada de Monitors i monitores (25 abril) i la TrocaJove (14 i 15 març), per la qual es demanaran territoris/zones voluntaris per fer les benediccions de taula.               

Els reposables territorials es poden inscriure fins al 03/03/2020. Podeu arribar en transport públic (estarem a 5 minuts de l’estació de tren) o privat (aparcament gratuït a tot el Passeig Marítim o just al costat del club de Rem de Badalona). Recordeu portar gots reutilitzables pel moment de l’esmorzar.