Notícies
 Tornar
  • Prepara't per la TrocaJove 2020!

Prepara't per la TrocaJove 2020!

07.02.20

Ja tenim aquí la TrocaJove, una de les dates més importants del MCECC. Enguany, aquesta trobada d’adolescents i joves impulsada pel Moviment se celebrarà els propers dissabte 14 i diumenge 15 de març a Lliçà de Vall, on ens acollirà el Grup d'Esplai i Colònies Lliçà de Vall. 

En un cap de setmana destinat a viure noves experiències, establir nous lligams i compartir estones de joc i dinàmiques amb joves i adolescents d’altres centres d’esplai,  tractarem l’autoestima i ens dedicarem a reflexionar sobre com som i què mostrem a la resta. Des de fa uns mesos, una comissió de monitors i monitores voluntàries del MCECC està preparant intensament la trobada i, com no podria ser d’una altra manera, tot va sobre rodes: activitats, dinàmiques, xerrades amb experts, moments d’esbarjo, de reflexió... No us ho podeu perdre! El lema escollit per aquesta edició és 'NaturalmentTu'. 

Aquesta activitat està destinada als grups d’adolescents i joves dels centres i clubs d’esplai del MCECC i, enguany, hi poden participar els nascuts entre 2002 i 2005 (alumnes que cursen des de 3r d’ESO fins a 2n de Batxillerat o l’equivalent a cicles formatius). Aquests joves aniran acompanyats dels seus monitors i monitores amb una ràtio mínima d’1 adult per cada 10 adolescents o joves. Com a mínim, caldrà que hi hagi dos referents de cada centre d’esplai. Pel que fa al rol que hauran d’agafar aquests monitors i monitores durant la trobada, ho podeu consultar al web. En aquest mateix enllaç, també podeu consultar com cal preparar la TrocaJove amb els vostres centres d'esplai abans de venir i quines coses caldrà portar-hi, així com altra informació pràctica com -per exemple- com arribar. 

Inscripcions

Les inscripcions per la TrocaJove 2020 ja estan tancades. El preu per participant és de: 

  • 28,50€ per persona si opteu per utilitzar el sistema de transport col·lectiu del MCECC 
  • 23,50€ per persona si no opteu per utilitzar el sistema de transport. 

Ambdós modalitats de preu inclouen el berenar de dissabte i l’esmorzar i el dinar de diumenge.

En el moment de fer la inscripció us recordem que:

  • Els participants han hagut d’escollir una de les xerrades de dissabte a la tarda.
  • Els monitors i monitores han hagut d’escollir una de les tasques on col·laborar durant la TrocaJove i una de les xerrades. 

Atenció! En cas de baixa d’algun participant (jove, monitor o monitora) només es retornaran els diners de la inscripció de les baixes comunicades i justificades abans del tancament de les inscripcions. 

Per tenir més informació (programa, elements de difusió, etc.), entreu al web de la TrocaJove.