Notícies
 Tornar
  • Eurocourse 2020: 'Energy without borders' (ANUL·LAT)

Eurocourse 2020: 'Energy without borders' (ANUL·LAT)

07.02.20

Un espai d'intercanvi formatiu i cultural amb altres persones voluntàries que gira al voltant d'una temàtica concreta. Això vol ser l'Eurocourse 2020: 'Energy without borders', que enguany persegueix l'objectiu de reflexionar al voltant de l'energia sense fronteres i inclou temàtiques com la sostenibilitat, l'energia mental i el panorama energètic.

On i quan

L'Eurocourse 2020: 'Energy without borders' se celebrarà del 13 al 18 d’Abril (sense comptar els dies per anar i venir) a Westmalle, Bèlgica (a uns 70 KM de Brussel·les). 

Participants i requisits per la inscripció

Hi haurà participants d'organitzacions de tota Europa (Dinamarca, Alemanya, Suïssa, Eslovàquia o Malta, entre altres) i, per tant, és una gran oportunitat per practicar l'anglès (que vehicularà l'intercanvi) i altres idiomes. 

També es comptarà amb fins a 4 participants de la Coordinació Catalana de Colònies Casals i Clubs d’Esplai (entre els quals hi haurà representants del MCECC).

Si hi haguessin més candidats que places, s'escolliran en funció de criteris de participació, experiència, formació en lleure i motivació. Cal enviar un correu amb una petita carta de motivació i un "currículum de Lleure" per formar-hi part.

Com a requisit, cal ser d’un centre d'esplai, tenir el nivell d’anglès per a comunicar-se correctament, participar a la reunió prèvia amb els participants i participar a la reunió posterior per a valorar l'experiència.

Si esteu interessats/es, el dia límit per fer la inscripció és el diumenge 8 de març. Abans d'aquesta data, heu d'escriure un correu a ambits@peretarres.org

Organització i preu

El curs tindrà lloc a la ‘casa’ d’una de les organitzacións que formen la FIMCAP (Federació Internacional de les comunitats de Joventut Catòlica Parroquial) Europa: Chiro (https://www.chirohuizen.be/huis/heibrand).

Les formacions les donaran persones d'aquesta organització i de la bossa de formadors i formadores de la FIMCAP.

Pel que fa al preu, la participació (el curs i les despeses de viatge) és gratuïta amb finançament ERASMUS+. 

Per a més informació, escriviu a ambits@peretarres.org