Notícies
 Tornar
  • Blanca Melloni és la nova responsable d'Administració i Projectes del MCECC
  • Comparteix a les xarxes socials

Blanca Melloni és la nova responsable d'Administració i Projectes del MCECC

17.01.20

Ja tenim nova responsable d'Administració i Projectes del MCECC. La Blanca Melloni serà la responsable de l’àrea de redacció i seguiment dels projectes i subvencions. 

Ella és graduada en Dret i amb un Màster Universitari en Advocacia i va decidir encaminar la seva trajectòria a l’àmbit social. Aporta una experiència de 3 anys com a tècnica de projectes en una entitat de l’àmbit de la cooperació i el desenvolupament Internacional.

També volem donar les gràcies a l'Alba Nogué per la feina realitzada a l'Àrea d'Administració i Projectes durant el seu temps al MCECC. Li desitgem molta sort i encerts en la seva nova etapa professional!