Notícies
 Tornar
  • Com han anat les activitats de Nadal?
  • Comparteix a les xarxes socials

Com han anat les activitats de Nadal?

17.01.20

Ja ha passat el Nadal i quasi 20 dies del nou any. Així, amb perspectiva, és el moment de recopilar algunes de les activitats i actes que els Centres d'Esplai del MCECC han dut a terme durant les festes. 

Com que seria impossible fer un recull de tots, ja que l'activitat ha estat (com cada any!) frenètica, us deixem només alguns i us animem a fer les vostres aportacions al recull a través de les xarxes socials etiquetant els nostres comptes de Twitter (@esplaisMCECC) i Instagram (esplaismcecc). Al proper número de l'Estris, potser us trobeu una sorpresa! 

-Els Pastorets de l'Esplai Sant Fructuós. Aquesta representació teatral és tot un clàssic de les festes nadalenques i molts dels esplais del MCECC no us l'heu volgut saltar. Feus-nos saber com us ha anat! 

-El pessebre de l'Esplai Xivarri. Un altre clàssic que segur heu repetit molts de vosaltres. Ens ho expliqueu? 

-El quinto de l'Esplai la Branca. Segur que, com ells, molts heu jugat al quinto de Nadal. Com ha anat? 

Queda dit. Animeu-vos a explicar-nos si vosaltres també heu fet aquestes activitats i com han anat. I, és clar, si n'heu fet d'altres també volem saber-ho!