Notícies
 Tornar
  • Treballa les relacions institucionals al Centre d’Esplai!

Treballa les relacions institucionals al Centre d’Esplai!

09.01.20

El web del Moviment us presenta un nou recurs per ajudar-vos en la gestió de les relacions institucionals que s’estableixen amb col·lectius, institucions o agents educatius de l’entorn en el qual es troba el vostre centre d’esplai.

Voleu fer difusió d’una activitat al carrer a les entitats del vostre barri i no sabeu com? Necessiteu el suport d’una regidoria o alcaldia i no teniu ni idea de com contactar-hi? Com heu d’establir el primer contacte amb les escoles o famílies dels infants?

En compliment amb l’acció EP4 del Pla d’Accions 2019 compartim aquest Manual per a permetre la reflexió sobre la temàtica i facilitar criteris o pauses, tal com s’explica a l’objectiu. El Manual aporta el següents punts:

  • Què entenem per relacions institucionals?
  • Amb qui ens relacionem?
  • Què en podem esperar?
  • Com ens organitzem al nostres esplai
  • La dimensió comunicativa
  • Alguns perills a evitar!