Notícies
 Tornar a Notícies
  • Ets d’esplai? Aquesta és la teva llista de propòsits pel 2020
  • Comparteix a les xarxes socials

Ets d’esplai? Aquesta és la teva llista de propòsits pel 2020

20.12.19

Fer exercici, ser una persona més creativa o començar a reciclar. L’inici d’any està ple de propòsits per a la majoria de gent. Però, si ets d’esplai, no ets com la majoria de la gent. Tu ja ho fas tot això i encara vols més!

Vols compartir el teu temps amb infants i joves i amb altres monitors i monitores, vols seguir aprenent i avançant en valors com la convivència, el respecte, l’esforç o l’apropament a la natura. Et preguntes com? Nosaltres t’apropem una llista de propòsits de cara al 2020 pels que sou d’esplai:

- Implica’t amb el MCECC des de principis d’any i apuntat a l’Assamblea General Ordinària per decidir plegats el camí a seguir. Se celebrarà l'1 de febrer a l’auditori Tívoli del Vendrell.

- Participa a les Zones i territoris, on els centres d’esplai debaten, organitzen activitats, formacions, trobades...

- Coneix els Àmbits, espais de reflexió, formació i acció per aprofundir en els trets d’identitat que defineixen el MCECC i revertir aquest treball als infants i joves dels centres d’esplai. Pots apuntar-te als àmbits Àmbits d’Animació de la Fe, Pedagògic i d’Educació per a la Justícia Global.

- El MCECC us ofereix també la possibilitat de proposar projectes o crear grups d’interès per tal de fer possible la generació d’iniciatives, accions o activitats que puguin ser d’interès general pel conjunt del Moviment.

- Periòdicament, el MCECC organitza grans activitats en les que sou cridats a participar-hi el conjunt de monitors/es, responsables, joves... dels centres d’esplai que conformen el Moviment. La TrocaJove, les jornades i trobades de monitors/es o les formacions són alguns exemples d’ activitats que el MCECC porta a la pràctica gràcies a la participació dels seus integrants. Aquest any 2020, us esperem el 14 i 15 de març a Lliça de Vall, i el 25 d’abril a la Conreria

Tot això (i molt més) pots fer aquest 2020. T’ho vols perdre? Segur que no. Afanya’t i comença l’any amb tota l’energia!