Notícies
 Tornar a Notícies
  • Bon Nadal i feliç 2020!
  • Comparteix a les xarxes socials

Bon Nadal i feliç 2020!

20.12.19

En el darrer butlletí de l’any, no volem deixar passar l’oportunitat de desitjar-vos un molt Bon Nadal i un Feliç Any Nou! Que aquests dies els pugueu gaudir amb les persones que us estimeu i us estimen i, si feu activitats, que transmeteu l’entusiasme, la màgia i l’alegria que ens acompanyen aquestes dates.

Des del Moviment us agraïm la vostra dedicació aquest 2019 i desitgem que el 2020 aconseguim tots plegats els propòsits que ens fixem. Moltes gràcies per la tasca que dueu a terme cap de setmana rere cap de setmana als vostres centres d’esplai i que l’esperit de Nadal us acompanyi a les reunions d’equip, a les planificacions del trimestre, a les activitats i quan comenceu a preparar l’estiu que tant esperen els infants i joves.

Aquest 2020, al Moviment ens esperen formacions, reunions de zona i territori, CRT... I també dates clau com la TrocaJove, la Trobada de monis i l’AGO. De fet, us recomanem estar atentes i atents perquè properament enviarem la convocatòria amb tota la informació per l’Assemblea General Ordinària, que se celebrarà el proper 1 de Febrer a l'Auditori del Tívoli del Vendrell. Ja us podem avançar, a més, que el dimecres 8 de Gener es presentaran els documents de l’AGO i es podrà seguir (a partir de les 19:30h.) presencialment al carrer de Numància 149, o via telemàtica. Seran necessàries inscripcions prèvies.

Construïm fent xarxa per fer avançar el Moviment. De part del Consell Directiu i de l’Equip Tècnic del MCECC, molt Bon Nadal!