Notícies
 Tornar
  • Participa a la vetlla de pregària davant del CIE
  • Comparteix a les xarxes socials

Participa a la vetlla de pregària davant del CIE

04.12.19

La Fundació Migra Studium organitza una vetlla de pregària davant del CIE de Zona Franca de Barcelona. La data serà el dissabte 18 de gener a les 18h.

Aquest any, Migra Studium proposa als centres d’esplai del Moviment que considerin incloure la iniciativa dins de l’activitat d’esplai d’aquell cap de setmana, entenent que la vetlla de pregària és una concreció real d’una espiritualitat compromesa amb la transformació social, per la qual haurien de vetllar totes les entitats de lleure. L’activitat la recomanen als grups de grans o joves i ofereixen materials pedagògics per a preparar-la i ajudar els adolescents a prendre consciència de la dura realitat que viuen moltes persones migrades dins del CIE (Centre d’Internament per a persones Estrangeres).

Per aquesta quarta edició, la iniciativa pretén solidaritzar-se amb la situació dels interns, denunciar les condicions de vida i privació de llibertat que suposen els CIE, i demanar-ne el seu tancament. El MCECC s’hi suma, com en els darrers anys, com a entitat convocant i denunciant.