Notícies
 Tornar a Notícies
  • Repassem la darrera reunió del Consell Directiu
  • Comparteix a les xarxes socials

Repassem la darrera reunió del Consell Directiu

04.12.19

El passat divendres va tenir lloc a la seu del carrer Numància una reunió dels membres del Consell Directiu del MCECC.

Entre d’altres qüestions, es van resoldre les beques i ajuts extraordinaris, es van aprovar les federacions definitives d’alguns centres d’esplai i es va aprovar el Pressupost del Moviment previst pel 2020 i la previsió de tancament del 2019.

En la reunió també es van tractar diversos temes que s’exposaran a l’Assemblea General Ordinària de l’1 de febrer del 2020 i es van valorar les últimes activitats realitzades com el Consell de Responsables Territorials, la Jornada Mirem més enllà i la reunió sobre el nou Pla Estratègic del Moviment a la que van participar l’Equip Tècnic i el Consell Directiu.