Notícies
 Tornar
  • Vols formar part del Consell Directiu?
  • Comparteix a les xarxes socials

Vols formar part del Consell Directiu?

01.12.19

El proper 1 de febrer de 2020 se celebrarà l'Assemblea General Ordinària del MCECC amb els i les responsables dels Centres d'Esplai federats de Catalunya, Andorra i Mallorca. 

En el marc de l’Assemblea s’hauran de renovar alguns membres de l'actual Consell Directiu, raó per la qual s’obre el període de presentació de candidatures.

Com cada any, l’AGO del MCECC és un bon moment per a la construcció col·lectiva del Moviment i del projecte compartit. Enguany, les dues persones que finalitzen el seu mandat a Consell Directiu són:

  • Joan Ferrer i Sastre, finalitza el mandat i expressa la voluntat de no renovar.
  • Núria Martínez i Fernández, finalitza el mandat i expressa la voluntat de no renovar.

Al llarg dels dos mesos que manquen per l'Assemblea, i en el transcurs de la mateixa assemblea, tindreu ocasió d'acomiadar-vos d'aquestes persones que deixen el Consell Directiu.

D'aquesta manera, i segons el que estableix el Reglament de Règim Intern, el Consell Directiu està format per 19 membres electes. Per això, amb la convocatòria de l'Assemblea General Ordinària de 2020 s'obre un període de presentació de candidatures per a aquelles persones que vulguin formar part d’aquest òrgan del MCECC. Atès que hi ha 2 membres als qui se’ls acaba el mandat i 3 places que resten vacants, cal cobrir un total de 5 places disponibles. La votació es durà a terme en el marc de l'Assemblea General Ordinària, que tindrà lloc el proper 1 de febrer.

Recordem que els requisits per formar part del Consell Directiu són:

  • Participar o haver participat com a monitor/a en un centre del MCECC.
  • Acreditar 4 anys d'experiència en un mateix centre federat.
  • Ser avalat per la corresponent Zona/Territori del MCECC o per un mínim de 4 centres federats.
  • Edat mínima: 22 anys.
  • Acceptar personalment l'Ideari, els Estatus de la Fundació Pere Tarrés i el Reglament de Règim Intern del MCECC.

Les persones interessades cal que facin arribar la candidatura, els avals i el seu currículum a la Secretaria del MCECC (secretaria.mcecc@peretarres.org) abans del 12 de gener de 2020.

Deu dies abans de l'AGO, els centres coneixereu la relació de candidats i candidates i el seu currículum.