Notícies
 Tornar
  • Repassem què es va treballar al CRT
  • Comparteix a les xarxes socials

Repassem què es va treballar al CRT

28.11.19

Dissabte passat es va celebrar una nova edició del Consell de Responsables Territorials del Moviment al Grup d’Esplai Parroquial Vallirana.

Va ser una jornada de treball on hi van participar els responsables territorials, membres del Consell Directiu i de l’Equip Tècnic i alguns consiliaris territorials. A primera hora es va realitzar una dinàmica de grups per recollir l’opinió dels responsables sobre la situació actual del Moviment, analitzant els seus punts forts i els seus punts febles. Aquesta activitat va estar encaminada a ajudar en la redacció del Pla Estratègic 2021-2025 del MCECC.

Seguidament, es van unificar criteris per explicar a les reunions territorials els diversos documents que es tractaran durant l’AGO de l’1 de febrer del 2020: proposta del Pla d’Accions 2020, memòria del 2019 i informe econòmic. En aquest punt també es va parlar de la nit prèvia a l’Assemblea, un espai formatiu i de cohesió, en la que estan convidats els i les responsables dels centres.

Per últim, es van explicar les darreres novetats de la TrocaJove i la Jornada de monitors i monitores. En exclusiva, es va visionar aquest vídeo!