Notícies
 Tornar
  • Torna el programa Ramon M. Serchs!

Torna el programa Ramon M. Serchs!

28.11.19

Del 14 al 16 de febrer es realitzarà de nou el Programa Ramon M. Serchs per a persones amb experiència a l’esplai. Aquesta estada combina un espai vivencial, d’intercanvi entre els participants i de reflexió personal. Com en l’edició anterior, s’ha comptat amb l’equip de Cristianisme i Justícia per a preparar les activitats del programa.

Aquesta estada es realitzarà al Santuari del Miracle (Solsonès) i s’ofereix dins el marc formatiu i de creixement personal del Moviment. Va dirigit a monitors, monitores i responsables dels centres d’esplai que acumulen trajectòria en la seva tasca educativa de lleure. D’altra banda, està orientat a oferir als participants un espai de discerniment personal sobre el projecte vital i de valors.

Si voleu participar-hi cal fer la inscripció, en la que haureu d'explicar la vostra motivació i interès (apartat d'observacions) per formar part d’aquesta experiència. Un cop s’acabi el termini d’inscripcions s’assignaran les places. No badeu! El diumenge 16 de desembre és el darrer dia per inscriure’s!

Per què es diu “Ramon M. Serchs”?

El programa vol fer homenatge a Ramon M. Serchs, monitor, mestre i capellà de la diòcesi de Solsona que va ser clau en el món de l’esplai i va ser autor de diverses publicacions.