Notícies
 Tornar
  • Es reuneix el Consell Directiu i l’Equip Tècnic del MCECC
  • Comparteix a les xarxes socials

Es reuneix el Consell Directiu i l’Equip Tècnic del MCECC

21.11.19

El passat divendres 15 de novembre es van trobar els membres del Consell Directiu i l’Equip Tècnic del Moviment per treballar el nou Pla Estratègic.

Amb motiu de la redacció del nou Pla Estratègic de la Fundació Pere Tarrés, el Moviment ha començat a treballar en les noves línies d’acció que protagonitzaran el Pla Estratègic del MCECC de cara a l’any 2021 i fins el 2023. Per iniciar aquest procés es va creure oportú fer un anàlisi DAFO analitzant les debilitats, les amenaces, les fortaleses o les oportunitats que viu el Moviment, tenint en compte les diverses realitats i circumstàncies en les que es troben els centres federats i les persones que en formen part.

La utilització d’aquest mètode de planificació i estudi permetrà establir quins són els objectius estratègics que es marcarà el MCECC de cara al 2021 en diversos àmbits: acompanyament i assessorament als centres i grups d’esplai, participació, tasques i deures dels equips (Consell Directiu, Responsables territorials, consiliaris, Equip Tècnic), relacions institucionals, posicionament, entre d’altres.

 Aquest anàlisi de la situació actual del Moviment i altres properes accions que ajudaran a elaborar aquest nou Pla Estratègic es portaran a debat a tots els equips del MCECC i també a l'Assemblea General Ordinària.