Notícies
 Tornar

Tanquem convocatòria de beques i ajuts extraordinaris!

08.11.19

Dilluns és l’últim dia per lliurar les sol·licituds de beques d’activitats de curs, les beques d’activitats esporàdiques i els ajuts extraordinaris. 

Fins al 11 de novembre podeu sol·licitar les beques de curs corresponents a 2019-2020, les beques per a activitats esporàdiques del primer, segon i tercer trimestre i els ajuts extraordinaris (que serveixen per finançar activitats i projectes de caràcter extraordinari dels centres) per als vostres centres d’esplai.

A l’hora de sol·licitar les beques o els ajuts extraordinaris caldrà realitzar-ho a través del Gesplai. Per això, com bé sabeu, l’inici de curs implica el lliurament de documentacions dels centres d’esplai. Un tràmit necessari perquè el Moviment tingui constància de les dades principals dels centres federats.

Per això, abans d’imprimir les documentacions caldrà actualitzar les dades de les responsabilitats i càrrecs i les dades dels membres de l’equip.
Si necessiteu més informació o teniu dubtes al respecte, podeu consultar-ho als promotors i promotores de les vostres zones i territoris de referència.

Recordeu que si a la convocatòria d’estiu 2019 no heu entregat la documentació acreditativa de la situació de les famílies s’haurà d’entregar ara, conjuntament amb l’expedient, amb data límit també de dilluns 11 de novembre