Notícies
 Tornar
  • Nova reunió del Consell Directiu
  • Comparteix a les xarxes socials

Nova reunió del Consell Directiu

29.10.19

Diumenge 27 d’octubre Consell Directiu va reunir-se al Centre d’Esplai Aspirantat de Badalona. Sobre la taula, diferents temes com el seguiment de l’elaboració del pla d’accions 2020, trobades... 

La reunió del Consell Directiu va començar amb el seguiment de l’elaboració del Pla d’Accions 2020. Un cop acabada la fase de priorització per part dels centres d’esplai, es va començar a treballar en l’elaboració de la proposta del Pla d’Accions. Una primera trobada que acabarà amb la redacció del document i que es farà una primera presentació al CRT de novembre.

Un altre punt a tractar va ser el seguiment dels àmbits del Moviment. Es va fer una valoració de la jornada “Premonis, com ho fem?” del 20 d’octubre organitzada per l’Àmbit Pedagògic. Van agrair la participació i també van explicar com s’estava començar a preparar amb els materials posteriors per als centres d’esplai i que es presentaran abans de l’assemblea. També es va explicar les novetats de la jornada “Mirem més enllà” del 8 de novembre amb Ousman Umar.

Consell Directiu també va fer un repàs de la TrocaJove i la jornada de monis. Es va explicar els avenços de les comissions organitzadores i les propostes d’activitats i eixos de la troca i la jornada.

Per últim també van dedicar un punt de l’ordre del dia a l’AGO que se celebrarà l’1 de febrer de 2020. Es va explicar l’estat de l’elaboració dels documents que a finals d’any rebreu els centres i clubs d’esplai.