Notícies
 Tornar
  • Comença la tercera fase del pla d’accions!
  • Comparteix a les xarxes socials

Comença la tercera fase del pla d’accions!

25.10.19

Seguim avançant en l’elaboració del pla d’accions d’aquest 2020 i entrem en la tercera fase! És la de concreció i que finalitzarà el 27 d’octubre. Moltes gràcies per participar a la segona fase.

Després que els centres i clubs d’esplai participéssiu a la fase de priorització triant quines propostes de les presentades són les que considereu necessàries per al Pla d’Accions comença la tercera fase.

Aquesta consistirà en fer el buidatge de les prioritzacions dels centres d’esplai i, tenint en compte altres aspecte que hi poden influir, el Consell Directiu elaborarà la proposta del Pla d'Accions acabant de definir tots els elements necessaris.  Per això us volem agrair la vostra opinió contestant l’enquesta de la fase de priorització.

Les següents fases són:

4a etapa: Fase de difusió (Novembre-Desembre)

El Consell Directiu presentarà la proposta del Pla d’Accions al Consell de Responsables Territorials del 23 de novembre i en els dies posteriors arribarà als centres d’esplai.

5a etapa: Fase de retorn (Desembre-Gener)

Hi trobarem dues fases:

La primera: servirà perquè els centres d’esplai feu esmenes o dubtes al Pla d’accions. Aquest termini estarà obert fins al 20 de gener de 2020.

La segona: el Consell Directiu elaborarà un document que reculli tots els dubtes, esmenes arribades i en donarà resposta.

6a etapa: Fase d’aprovació (1 de febrer)

El Consell Directiu presentarà la proposta a l’AGO que se celebrarà l'1 de febrer amb les esmenes que hagin arribat. Després se sotmetrà a la votació per a la seva aprovació.