Notícies
 Tornar
  • Gràcies per participar a la jornada!
  • Comparteix a les xarxes socials

Gràcies per participar a la jornada!

25.10.19

Diumenge vam celebrar la jornada ''Premonis, com ho fem?'' organitzada per l’Àmbit Pedagògic del Moviment. Durant tot el matí vam reflexionar amb les persones responsables del grup de premonis sobre com fer l’acompanyament.

La sessió va començar amb una dinàmica en format EdCamp. La jornada se centrava en cinc eixos: formació teòrica, pràctiques, selecció i avaluació, joves i referents. Per això, les persones referents del grup de premonis dels centres d’esplai van poder deixar els seus dubtes, preguntes o reflexions sobre els cinc eixos de la jornada.

Un cop van complimentar-ho, es va fer una xerrada a càrrec de l’Eulàlia Pagès que va versar sobre el concepte d’acompanyament. Va voler remarcar que l’acompanyament no és guiar dient el què cal fer sinó donar suport.

Un cop va acabar la xerrada es va passar a les dues taules de treball que podia participar cada persona. Va ser un moment per compartir experiències i buscar, conjuntament, respostes a les preguntes plantejades.

Aquesta setmana l’Àmbit Pedagògic s’ha reunit per valorar la jornada i per començar a definir el format que tindrà tot el material que va sorgir de la jornada i d’aquesta manera donar eines perquè cada centre i club d’esplai pugui elaborar un acompanyament al grup de premonis segons les característiques del centre.