Notícies
 Tornar
  • Ja tens el teu projecte personal per al nou curs?
  • Comparteix a les xarxes socials

Ja tens el teu projecte personal per al nou curs?

30.09.19

Dimecres 23 d'octubre torna el Punt de Connexió! Un espai de reflexió i connexió amb un mateix sobre temes actuals i que us preocupin! Us hi esperem!

Després de l'estiu es reprenen activitats anuals, es fan plans per l'any a nivell personal i professional, es  marquen i preparen activitats,... Per això, et convidem a la primera sessió del Punt de Connexió per aturar-se i reflexionar junts sobre TU i tot el que estàs planificant per aquest curs.

Algunes de les preguntes que us proposem per reflexionar i preparar-te per la primera sessió són:

  • Tu, com a monitor/a, quins són els reptes que tens per aquest curs?
  • Quins serien els pilars en els quals vols edificar la teva vida?
  • Quins són els valors que et permetrien ser la millor versió de tu mateix/a?

Per parlar-ho t'esperem a la propera sessió el 23 d'octubre de 20 a 21.30 h. Serà a l'edifici del MCECC-Fundació Pere Tarrés (c. Numància 149-151, Barcelona)

El Punt de Connexió és una proposta mensual dirigida als monitors i monitores dels centres d'esplai del Moviment que, seguint l'estil de l'activitat de l'Estona amb Tu dels cursos residencials, t'ofereix la possibilitat de:

  • Connectar amb un mateix a partir d'un tema mensual que t'ajudi a conèixer-te i reflexionar sobre nosaltres. (En aquesta primera sessió entre totes les persones que hi participeu definireu l'itinerari dels temes que us resultin més interessants de reflexionar durant el curs).
  • Connectar amb els altres propiciant un espai d'experiència, vivència personal i comunitària amb altres monitors/res.
  • Connectar amb la nostra dimensió transcendent reflexionant conjuntament sobre els aspectes que donen sentit a la nostra vida per així créixer com a persones.

El més important del Punt de Connexió és un espai on els protagonistes serem cada un de nosaltres.

No t'ho perdis!!!