Notícies
 Tornar
  • Participeu al concurs InnovAct!

Participeu al concurs InnovAct!

04.10.19

Teniu activitats innovadores al vostre centre d’esplai? Participeu al concurs per escollir activitats que introdueixin novetats en dinàmiques, tallers. Us podeu presentar fins al 15 de desembre.

Seguint l’EC2 del Pla d’Accions d’aquest any posem en marxa InnovAct, un concurs que té com a objectiu afavorir la innovació en les activitats d’esplai. Per això busquem les activitats més innovadores que esteu fent els centres i clubs d’esplai del Moviment.

Aquestes activitats hauran de ser innovadores en algun d’aquest aspecte: metodologia i organització, objectius i finalitats, utilització de materials, espais o recursos, avaluació, destinataris, tracte amb els infants o documentació utilitzada. Cada centre o club d’esplai podrà enviar un màxim de 3 activitats.

Per participar caldrà que ens feu arribar la proposta d’activitat aquí abans del 15 de desembre. El veredicte del jurat es donarà a conèixer a l’Assemblea General Ordinària. Els premis són: un Scape Room per valor de 150€ bescanviable per un val del mateix import a l’Abacus; el segon premi una sessió formativa per l’equip educatiu del centre guanyador o un àpat en una casa de colònies per un valor de 100€.