Notícies
 Tornar
  • Us presentem un nou recurs: Fem camí!
  • Recursos Fem camí
  • Comparteix a les xarxes socials

Us presentem un nou recurs: Fem camí!

04.10.19

Al vostre centre sou beginners o pro? Comproveu-ho amb el nou recurs de l’Àmbit d’Animació de la Fe. Una plataforma en què podreu realitzar el vostre camí a l’esplai i tria entre les opcions proposades. 

Aquest curs i seguint el Pla d’Accions (EE1), l’àmbit ha desenvolupat un recurs per treballar l’Animació i la vivència de la Fe en els centres d’esplai. Per això han elaborat aquest joc en què els centres podreu escollir un moment del dia concret i triar una de les respostes proposades. A partir de la resposta s’oferirà un recurs o un altre.

Aquest material us permetrà triar diferents moments que podeu viure durant el curs d’esplai com el viatge, benediccions de taula, reunions, bon dia i bona nit, l’acció de gràcies, temps litúrgics, la natura i l’eucaristia.

Amb aquest recurs podreu trobar tots aquells materials que s’han generat en el sí del Moviment sobre el transcendent.