Notícies
 Tornar

Avui, vaga mundial pel clima

27.09.19

Avui, divendres 27 de setembre se celebra la vaga mundial pel clima a nivell internacional. A diferents punts de Catalunya s’han organitzat diferents manifestacions per posar en relleu l’emergència climàtica actual i la necessitat de prendre mesures necessàries per reduir les emissions de gasos.

Després d’una setmana amb diferents activitats, per avui s’han convocat diferents manifestacions a nivell mundial però també a diferents poblacions de Catalunya. L’objectiu de les marxes és demanar als governs mesures efectives davant aquesta emergència climàtica. La més multitudinària es preveu a Barcelona, a les 18 hores i que sortirà de jardinets de Gràcia.

Des del Moviment, sensibles a aquesta necessitat, treballem per ser sostenibles i d’aquesta manera posar el nostre granet de sorra en revertir els efectes de la contaminació. Si necessiteu recuperar materials per treballar-ho durant aquest curs al vostre centre o club d’esplai us deixem el decàleg de sostenibilitat, el manual de bones pràctiques del MCECC. Però també us compartim dos especials que trobareu a l’estris.cat com és el de consum responsable i el de sostenibilitat i lleure.