Notícies
 Tornar

Preparem l’aventura del nou curs

13.09.19

Al setembre donem el tret de sortida al nou curs MCECC! L’inici de l’activitat ordinària als centres i clubs d’esplai, l’elaboració del Pla d’Accions per al 2020, la TrocaJove, formacions... 

Durant les properes setmanes sou molts els centres i clubs d’esplai que esteu realitzant la planificació del curs ja sigui al mateix esplai o durant un cap de setmana en una casa de colònies.

Planifiquem el curs!

Un element que us servirà és el calendari del Moviment per aquest curs! Allà hi trobareu les dates clau: AGO, TrocaJove, Jornada de Monis però també terminis de tràmits a realitzar o les dates del Consell de Responsables Territorials. Consulteu-lo a l’hora de dissenyar les vostres activitats.

Els i les responsables dels centres també heu de tenir en compte que ja teniu programades les reunions territorials d’inici de curs. És important que hi participeu perquè coneixereu totes les activitats, tasques i reptes que teniu com a responsables.

El curs també comença amb tràmits. Recordeu que és molt important tenir actualitzat el Gesplai amb totes les dades de l’equip del vostre centre i club d’esplai així com entregar tota la documentació del curs abans del 28 d'octubre. Si teniu dubtes sobre el Gesplai recordeu que amb el Campus MCECC trobareu formacions sobre l’aplicatiu!

Recordeu que, per ser un esplai del Moviment, teniu avantatges i descomptes a l’hora de reservar cases de colònies per les sortides de cap de setmana o per colònies. Ho podreu gestionar a través del Servei de Colònies i Vacances de la Fundació Pere Tarrés. La persona de contacte és la Cristina Poblet i el seu correu és: reservesmcecc@peretarres.org.

Durant els propers dies rebreu a les bústies del vostre centre i club d’esplai la tramesa amb informacions útils per l’inici del curs. Entre el material hi trobareu el calendari de la Fundació Pere Tarrés. Aquest any l'han centrat en referents femenins de la nostra història. Aquest recurs el podreu complementar amb material pedagògic per poder aprofundir més en l'àrea d'expertesa de cada dona proposada. 

A més, recordeu que a la web trobareu les 10 raons per venir a l'esplai que us pot servir a l’hora d’explicar al vostre barri o poble què és l’esplai perquè s’hi sumin a aquesta experiència.

I no podem oblidar de donar-vos les gràcies per aquests tres mesos d'activitats de lleure a l'estiu!