Notícies
 Tornar
  • Arriba el primer CRT del curs!
  • Comparteix a les xarxes socials

Arriba el primer CRT del curs!

13.09.19

Divendres i dissabte es realitzarà el primer CRT del curs. Serà a la casa de colònies de la Conreria. Dos dies en què posarem fil a l’agulla al nou curs però també es realitzaran formacions per als responsables territorials. Us ho expliquem!

Al Consell de Responsables Territorials hi participen tres persones provinents dels centres d’esplai de cada zona i territori i que s’escullen a final de curs en les reunions territorials en què hi participen els responsables dels centres de cada zona i territori. Les tres persones assumeixen el càrrec de responsable pedagògic/a, secretari/ària i tresorer/a.

És important que les persones escollides com a responsables territorials tinguin el compromís de participar activament en el CRT ja que són la veu del territori però també són les persones encarregades de traslladar tota la feina feta i les informacions als centres i clubs d’esplai a les reunions territorials. I vosaltres centres, sabeu qui són els vostres responsables territorials? Animeu a que siguin figures actives per fer avançar i créixer el Moviment.

D’aquesta manera, durant aquest cap de setmana mirarem quines activitats hi ha previstes per aquest curs. Explicarem les novetats del Moviment com el Campus MCECC i farem formacions especialitzades per a cada figura de l’equip territorial.