Notícies
 Tornar a Notícies
  • Ja tenim nou secretari tècnic!
  • Comparteix a les xarxes socials

Ja tenim nou secretari tècnic!

06.09.19

L’Andreu Porta i Espelt és el nou secretari tècnic del Moviment. Ell serà la persona encarregada d’agafar així el relleu de l’Albert Riu i Mas que havia ocupat aquest lloc durant més de vuit anys. Us el presentem!

Després que al mes de març s’anunciés el relleu a la secretaria tècnica ja s’ha cobert la plaça. L’Andreu Porta és el nou secretari tècnic del MCECC. És llicenciat en Sociologia, postgrau de cultura contemporània i màster de formació de professorat. També ha sigut exmonitor del Centre d’Esplai Itaca de Teià de Zona 15 del MCECC.

Amb la incorporació de l’Andreu, l’Albert seguirà vinculat a la Fundació Pere Tarrés amb noves responsabilitats. Aprofitem per agrair-li la dedicació i la tasca feta durant aquests anys en el sí del Moviment.