Notícies
 Tornar a Notícies
  • Acabem l’estiu i ens preparem per al nou curs!

Acabem l’estiu i ens preparem per al nou curs!

06.09.19

Des del 22 de juny fins al 10 de setembre organitzeu més de 400 activitats a Catalunya, Mallorca, Andorra i altres indrets que posen punt final als aprenentatges adquirits durant el curs als centres d’esplai. Però un cop s’acaba, comencem el nou curs! Esteu a punt? Seguiu llegint i trobareu què heu de tenir en compte.

Durant tres mesos heu organitzat colònies, casals, campaments i rutes arreu del territori. Per això volem donar-vos les gràcies per la tasca que heu fet durant aquestes tres mesos.

Precisament, per algunes d’aquestes activitats, heu rebut la visita dels membres del Consell Directiu, promotors/es i responsables territorials per acompanyar-vos i sumar-se a les aventures que havíeu creat per aquests dies amb el ja conegut #TourMCECC Us deixem amb un recull d’aquests moments.

Tot i això, al setembre donem el tret de sortida del nou curs! Aquestes primeres setmanes, els centres i clubs d’esplai esteu en plena planificació del curs, organitzant equips i preparant l’acollida de les persones que s’integren.

Què cal tenir en compte?

Per fer una bona organització del curs, ja teniu disponible el calendari del Moviment per aquest 2019-2020. Aquí hi trobareu les cites més importants com l’AGO, la TrocaJove i la Jornada de monitors i monitores, els Consells de Responsables Territorials, els terminis de tràmits a realitzar, entre d’altres.

Els responsables dels centres també heu de tenir en compte que ja estan planificades les reunions inicials de curs de cada zona o territori. És important l’assistència ja que s’explicarà tota l’activitat, tasques i reptes que tenen com a responsable.

Per últim, recordeu que és important entregar la documentació de curs dels centres d’esplai. Un tràmit que haurà d’anar acompanyat de l’actualització de la informació sobre les responsabilitats i càrrecs i les dades dels membres de l’equip.